Katër gafat e paharrueshme të Atifete Jahjagës

Ky është viti i fundit i mandatit presidencial për Atifete Jahjagën, e cila do të mbahet mend gjatë, sidomos për paraqitjet e saj në fillim të mandatit si presidente.

Presidentja e parë femër në Ballkan, Atifete Jahjaga ka qenë një imazh i mirë për Kosovën, por daljet e saj publike janë kritikuar jo pak, sidomos për mungesë të shprehjes dhe oratorisë, shkruan Magazina.

Sigurishtë që paraqitjet e saj në këto muajt e fundit janë përmirësuar dukshëm, por ato që nuk do të fshihen janë gafat e saj të shumta. /albeu.com/

https://www.youtube.com/watch?v=VZH5_lfW51Q

Temat
Fun

Të afërta