Aksident tjetër në Vragoli (foto)

Ka ndodhur një aksident tjetër në Vragoli.

Nuk dihet për dëmet dhe të lënduarit.

Ky është aksidenti i dytë në vetëm 10 kilometra larg nga ai në Komoran.

Lexo poashtu: Aksident i rëndë në Komoran (foto)

13282398_10207701754956078_1451231216_o

Temat
Përgjithshme

Të afërta