Ministri i brendshëm austriak: Vizat hiqen në fund të qershorit

Regjimi i vizave për Kosovën, Turqinë, Ukrainën dhe Gjeorgjinë planifikohet të hiqet në pako duke filluar nga fundi i muajit qershor, ka thënë ministri i brendshëm austriak Wolfgang Sobotka, për televizionin austriak, transmeton RTK.
Ministrat e brendshëm të Bashkimit Evropian takohen sot në Bruksel për të diskutuar lidhur me procesin përfundimtar për heqjen e vizave për Turqinë, Kosovën, Ukrainën dhe Gjeorgjinë. Megjithatë, vendimi përfundimtar pritet të merret në samitin e ardhshëm që mbahet në mes të qershorit, transmeton sot televizioni austrika ORF.

Ministri i brendshëm austriak, Wolfgang Sobotka, në një deklaratë për televizionin Austriak ORF që është publikuar sot, ka theksuar se regjimi i vizave për këto vende planifikohet të hiqet në pako duke filluar nga fundi i muajit qershor.

Temat
LajmeVend

Të afërta