Nga ministri i ri Çavkov përfitojnë zyrtarët e rinj policor

Ministri i punëve të brendshme Mitko Çavkov, sot do t’ua dorëzojë kontratat për punë zyrtarëve të rinj policor, transmeton Telegrafi Maqedoni

Siç është paralajmëruar, ngjarja do të organizohet në Qendrën për trajnim në Idrizovë.

Përndryshe, nënshkrimi i kontratave duhej të ndodhte në periudhën kur me këtë ministri udhëhiqte kuadri i LSDM, Oliver Spasovski i cili refuzonte ti nënshkruajë këto kontrata me arsyetimin se një pjesë e kandidatëve janë kryerës të veprave penale, dhe konsiderohen si persona me rrezikshmëri për sigurinë e shtetit.

Temat
LajmeRajon

Të afërta