Kolegët të veshur njëjtë në punë, rastësisht (Foto)

Të shkosh në punë i veshur njëjtë sikur kolegu yt, është një moment paksa i turpshëm.

Por, këta punonjës e kanë shfrytëzuar si moment komik, dhe kanë bërë nga një fotografi.

Në Twitter është hapur një llogari, ku po mblidhen fotografi nga vende të ndryshme, që i tregojnë kolegët, që pa dashje kanë shkuar në punë me të njëjtat rroba, transmeton Telegrafi.

Në imazhet e shpërndara, shihen kolegët jo vetëm me veshje, por edhe me aksesor, si dhe stil të flokëve të njëjtë.

Në mesin e këtyre mund të shohim dy kolege që kanë veshur të njëjtin fustan të kaltër, si dhe dy të tjerë që kanë të njëjtën këmishë me kuti./Telegrafi/

1-128

2-82

3-66

4-47

5-37

6-32

7-28

8-15

9-15

11-21

13-7

15-5

Temat
Fun

Të afërta