Si të menaxhoni jetën në situata të vështira

Këshillat si dhe rekomandimet e të tjerëve për të pasur shëndetin mendor në nivel, gjithmonë janë prezentë.

Megjithatë, në ato ditët kur diçka nuk shkon në rregull me punët tuaja – kështu e ka vet natyra e jetës, atëherë ju duhet të dini të menaxhoni vetveten tuaj.

Duhet të dini se si të silleni për të përballuar ankthin në situata të tilla.

Duhet pranuar që jo të gjitha gjërat shkojnë mirë me jetën tuaj!

Mendo edhe njëherë për tu bindur që ndryshimet janë të pa evituar.

Mendoni gjithnjë për gjëra pozitive.

Mos flisni shumë për të tjerët – ndikon keq në gjithë shëndetin tuaj.

Keni kujdes me tolerancën e tepërt./GazetaExpress/

think-healthy-in-your-mind-571x380_1463559178-9942580

Temat
Shëndet

Të afërta