Shoku më i mirë i Cihanit nga “Fate të lidhura” është shqiptari Demirali Ibishi

Ai është dukë punuar dhe vepruar në Turqi, bëhët fjalë për shqiptarin nga Kumanova Demirali Ibishi i cili ka biznese të shumta në Stamboll dhe ka shoqëri shumë të mirë me disa aktor dhe këngëtar shumë të njohur nga Turqija.

Ai disa javë më parë ka darkuar me Gylsernin nga seriali “Fatë të lidhura” e këto ditë është parë në shoqërimin e aktorit Erkan Petekaya apo siç e njohim ne Cihanin nga po i njejti serial.

Ai ka treguar qe ka shumë miqësi me të dhe se shumë shpejt edhe ai mund të shfaqet si aktor në njërin prej serialeve./parrotlla/

13231211_987660984623086_1043857078_n

13235735_987660971289754_1259835897_n

13235754_987660954623089_1459936098_n

Temat
Showbiz

Të afërta