Një jetë e re nis për Xhensilën dhe Besin

Më vitë të tëra ata përbëjne një ndër çiftet më të pëlqyera.

Dashurinë që kanë për njëri-tjetrin ,Xhensila Myrtezaj dhe Bes Kallaku kanë ‘vjedhur’ zëmrat e shumëkujt.

Mëgjithëse kanë vite së bashku, çifti duke dashur që gjithçka të rrjedhë më kohën dhe ngadalë, I kanë bërë gjërat me rend.

Duket se tashmë ka ardhur momenti për një shtëpi të përbashkët dhe kjo video është treguar në pak sekonda nga vetë Xhensila në rrjetet sociale.

Shtëpia ka ende punë per t’u perfunduar por mësohet se gjithçka do të konkretizohet brenda këtij viti./parrotlla/

Temat
Showbiz

Të afërta