Miratohet Projektligji për luftimin e financimit të terrorizmit

Me 59 vota për, 4 abstenime dhe asnjë kundër, Kuvendi i Kosovës ka miratuar në parim Projektligjin për parandalimin e pastrimit të parave dhe luftimin e financimit të terrorizmit.

Po ashtu, Kuvendi ka miratuar në parim edhe Projektligjin për Akademinë e Drejtësisë dhe Projektligjin për patentë shofer.

Temat
LajmeVend

Të afërta