O’connell: Marshi i sotëm trimëri për shtetin e ri (FOTO)

Marshi simbolik për Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë dhe Transfobisë, po shënohet edhe në sheshin kryesor të Prishtinës.
Përveq organizatave jo qeveritare që përkrahin këtë komunitet dhe shoqërisë civile, në përkrahje të këtijn marshi është parë edhe Ambasadori i Britanisë në Kosovë Ruari O’connell.

Ambasadori britnaik në një prononcim për Gazetën Express ka thënë që ky organizim është shumë i rëndesishëm. Sipas tij nëse jo të gjithë janë të lirë askush nuk është i lire, kjo është një trimëri qe te dalin.

“Në një shtet të ri të sapo dalur nga konflikti më vjen mirë që gjeneratat e reja kanë dalë për të përkahur ata që nuk e kane barazine”

Sipas ambasadorit ky marsh është një trimëri për shtetin e ri.

5-28

Temat
LajmePërgjithshmeVend

Të afërta