OJQ-të mashtruese në Kosovë, që përfitojnë nga fatkeqësitë e fëmijëve të sëmurë (Video)

Jo pak Organizata Joqeveritare që deklaronin se misioni i tyre është ndihma humanitare për qytetarë, janë themeluar vetëm sa për të thithur fonde.

Disa prej tyre edhe kanë keqpërdorur para të majme, në krah të fëmijëve të sëmurë.

Gazetarja Arjeta Dragaj e Klan Kosovës ka përgatitur një kronikë të zgjeruar për këto mashtrime të tmerrshme, që shuajnë shpresat e familjarëve dhe të fëmijëve me sëmundje të rënda që shërim mund të gjejnë vetëm jashtë vendit.

Temat
LajmeVend

Të afërta