Home Fun Më në fund bëhen bashkë

Më në fund bëhen bashkë

0
Më në fund bëhen bashkë

Dy figura të njohura, njëri nga politika dhe tjetra nga muzika.

Janë këta ish-kandidati për President, Ismet Hebibi dhe këngëtarja Linda Morina.

Linda ka postuar një fotografi në facebook, ku është shprehur se ka qenë për vizitë së bashku me nënën e saj te doktor Hebibi.

A po bëhen bashkë politika dhe muzika, apo është veç rastësi, mbetet të shihet.