Anëtarët e strukturave udhëheqëse të AAK-së në shesh

Në Sheshin “Skënderbe” tashmë kanë ardhur disa nga anëtarët e strukturave udhëheqëse të AAK-së.

Disa minuta para se të fillojë protesta tashmë ka ardhur deputeti Daut Haradinaj, kryetari i komunës së Deçanit Rasim Selmanaj si dhe anëtarë tjerë të kësaj partie.

Nga selia e AAK-së tashmë janë nisur edhe gratë e AAK-së ndërsa deri më tani nuk janë parë anëtarët e Nismës.

Temat
LajmeVend

Të afërta