Vitet po kalojnë, por s’po plaken: Gili e Iliri para 30 vitesh(Foto)

Çifti i njohur bashkëshortor, Gili e Ilir Berani, janë edhe çifti më simpatik i estradës sonë, shkruan Kosovarja.

Gili , tashmë emër i mirënjohur gjithandej . Këngët e saj thuajse të gjitha janë hite të kohës. Ajo nuk di të ndalet as sot. Gjithnjë me projekte të reja dhe të suksesshme.

Iliri tekst shkrues e kompozitor i shumë këngëve , të cilat i këndojnë këngëtarët e shumtë të skenës sonë muzikore.

Këngëtarja e mirënjohur , gjatë intervistave të kohës së fundit shpeshherë e thotë , se vitet po kalojnë dhe po plaken, por nëse e krahason pamjen e tyre në foton e vitit l986 me këtë të këtij viti ,2016, shumë pak vërehet dallimi.

A po jo ?
Fili,Iliri

gili2

Temat
Showbiz

Të afërta