Azem Syla mbetet në paraburgim

Azem Syla mbetet në paraburgim. Lajmi është konfirmuar nga Haxhi Millaku, avokat i njërit nga të arrestuarit.
Gjykata e Apelit ka vendosur që Azem Syla dhe të arrestuarit tjerë të grupit të tij të vazhdojnë të mbeten në paraburgim.
Lajmi është konfirmuar nga Haxhi Millaku, avokat i njërit nga të arrestuarit.

Temat
LajmeVend

Të afërta