Telefoni më i sigurt në botë

UnaPhone Zenith është telefoni më i sigurt që do të keni ndonjëherë, në sajë të një sistemi të mbyllur dhe pamundësisë për të instaluar aplikacione të palës së tretë.

Nuk ka lojëra, nuk ka Snapchat, asgjë, por heshtjen të ëmbël enkriptimi. Ky është një model që është ndërtuar në sajë të një partneritett me Tutanota, një kompani e specializuar në enkriptim e-maili, dhe prodhuesit kinez të smartfonëve Elephon.

Smartphone do të ketë UnaOS, një sistem operativ i modifikuar i bazuar në Android 6.0 – dhe i zhveshur plotësisht nga të gjitha shërbimet e Google – duke shfaqur kodim të aplikacioneve email, tekst, dhe telefonit.

UnaPhone nuk ka lënë asgjë në dorë të fatit – ajo vjen me mbi 40 aplikacione të parangarkuara të sigurta, ADB të ç’aktivizuar, dhe më të përditësimet do të kryhen përmes një kanali të koduar OTA.

UnaPhone është në dispozicion në Indiegogo për 429 dollarë dhe kompania thotë se do të fillojë shitjen e pajisjes deri në shtator.

Temat
Teknologji

Të afërta