Në Ditën Ndërkombëtare të Infermierisë ,dhurojnë gjak

Komuna e Prishtinës, Zyra për barazi gjinore në bashkëpunim me grupin e grave dhe bashkësinë fetare për nder të Ditës Ndërkombëtare të Infermierisë kanë organizuar një aksion për dhurimin e gjakut në oborrin e Komunës së Prishtinës.

Mevlyde Sela nga grupi i grave tha se interesimi për dhurimin e gjakut është mjaft i madh edhe nga qytetarët, por edhe nga institucionet e Kosovës.

Temat
LajmeShëndetVend

Të afërta