Adonisi i kushton një kujdes të veçantëTeuta Krasniqi

Emri i saj është ndër më të përfolurit në mediet rozë.

Është kjo aktorja e dashur nga publiku Teuta Krasniqi e cila u përfol mjaft shumë për lidhjen e saj me Adonis Morinën.

Tashmë së shpejti Teuta dhe Adonisi priten që të bëhen prindër dhe këtë gjë po e presin me shumë emocione.

Adonisi është duke i kushtuar një rëndësi dhe kujdes të veçantë bashkëshortes duke u kujdesur për ushqimin dhe gjithçka tjetër.

Ai së fundmi publikoi një video në llogarinë e tij në Instagram ku mësohet ecuria e sjelljes në jetë të fëmijës, si dhe ka etiketuar bashkëshorten e tij në këtë video kurse Teuta si çdo herë duke treguar kujdes ndaj bashkëshortit ia ktheu me një
zemër./parrotlla.net/

tst1

Temat
Showbiz

Të afërta