”Revolucioni Laraman” sot në 15 qytete (Lista)

Sot do të protestohet në 15 qytete të Maqedonisë kundër faljes së kryetarit Ivanov, por edhe për gjendjen aktuale në shtet, njofton Telegrafi Maqedoni.

Do të protestohet kundër krizës ekonomike dhe politike, kriminialitetit, korrupsionit dhe mos rregullimin e punës së mediave.

Ja qytetet dhe oraret ku do të protestohet:
Kumanovë ora 18:30, Shtip ora 18:00, Koçani ora 18:00, Dellçevë ora 18:00, Kriva Pallanka ora 18:00, Veles ora 18:30, Prilep ora 19:00, Gjevgjeli ora 19:30, Strumicë ora 19:00, Strugë ora 18:00, Resnje ora 19:00, Kërçovë ora 18:00, Manastir ora 18:00,

Dhe si çdo ditë protesta do të ketë edhe në Shkup duke filluar nga ora 18:00.

Temat
LajmeRajon

Të afërta