Kuvendi mban dy seanca këtë muaj

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka caktuar mbajtjen e dy seancave parlamentare më 18 dhe 25 maj.

Në asnjërën nga këto dy seanca nuk do të jetë në rendin e ditës çështja e ratifikimit të marrëveshjes së Demarkacionit me Malin e Zi.

Temat
LajmeVend

Të afërta