Thaçi: Java e Shkencës përkon me pranimin e Kosovës në UEFA

I ka hapur punimet “Java e Shkencës”, e cila po organizohet për herë të tetë nga MASHT-i dhe ka për qellim zhvillimin e shkencës në vendin tonë.
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se kjo javë është e veçantë pasi që në këtë kohë Kosova e ka marrë edhe rekomandimin për liberalizimin e vizave dhe pranimin në UEFA .
Presidenti Thaçi tha se pret që vendi së shpejti të pranohet edhe në FIFA.

Temat
LajmeSportVendVend

Të afërta