Rikthehet Angelina Jolie

Angelina Jolie është gati për rikthim. “Disney” ka njoftuar se ka gati produksionin e dytë të filmit “Maleficient”.

Kjo është bërë e ditur nga Linda ëoolverton, skenaristja e filmit, e cila ka deklaruar se filmi po bëhet gati për një kapitull të dytë dhe Angeline do të jetë pjesë e saj.

Pavarësisht se një datë daljeje në kinematë botërore akoma nuk ka, “Disney” ka deklaruar se filmi dhe Jolie do të rikthehen.

auto_Maleficent-Angelina-Jolie1462872398

Temat
Showbiz

Të afërta