Modeli bën 25 poza në më pak se një minutë! (Video)

Shumë nga ne mendojmë se të jesh një model,e tëra që duhet të bësh është të kesh një pamje të mirë dhe të qëndrosh para kamerës.

Po në të vërtetë, nuk është kaq e thjeshtë.

Filip Timotijevic shfaqet si një profesionist i vërtetë, duke demonstruar aftësitë e tij në këtë video, ku arrin të bëjë 25 poza në vetëm 30 sekonda.

Temat
Fun

Të afërta