Ky është vendi i magjishëm pa rrugë dhe pa shqetësime

Nëse ju nuk keni dëgjuar kurrë për Geithoorn, mbase mund t’iu duket si diçka e çuditshme, përrallore dhe jo e vërtetë.

Por ja, që ekziston një vend i tillë, i magjishëm dhe nuk është shumë larg.

Fshati perfekt ndodhet në provincën holandeze të Overjissel dhe është quajtur gjithashtu Venecia e veriut ( edhe pse krahasimi nuk është shumë i drejtë).

2-18_1462885934-9208599

Ky vend nuk ka makina, nuk ka motorë, nuk ka smog, nuk ka rrugë, por është i mbuluar me lule shumëngjyrëshe dhe gjelbërim.

3-19_1462885936-9835394

Për të kaluar njerëzit përdorin urat prej druri dhe lundrojnë me varka. Nuk dëgjoni zhurma të tjera përveç asaj të rosave apo cicërimave të zogjve.

4-14_1462885940-6248239

Kjo sigurisht tingëllon si lumturi totale. Por megjithatë vendi nuk ishte shumë i njohur nga turistët dhe mund të konsiderohej si një “diamand” i paprekur.

6-6_1462885943-2257269

Temat
Fun

Të afërta