Avokatja seksi lë punën në zyrë, ky është profesioni i ri i saj

Flokët e gjata e mendët e shkurta! Këtë thënie e ka vënë në pikëpyetje bukuroshja nga Australia.

Pia Muehlenbeck është vajza e diplomuar në fushën e drejtësisë së cilës i ishte premtuar sukses i madh në këtë fushë falë notave të mira në universitet.

Por si duket ambienti i zyrave të mbyllura dhe uniformat standarde me këmishë e kravatë i janë dukur një profesion i ngurtë pasi që tani ajo siguron mijëra ndjekës në Instagram falë pamjes së saj.

Tani Pia ka filluar një brend të ri të veshjeve për pishinë ‘SLINKII’ dhe me promovimet që i bën në rrjete sociale ajo thotë që gëzon jetë të qetë ashtu siç ka dashur gjithmonë.

Temat
Showbiz

Të afërta