Merr në krahë “fëmijën” që i sjell lule, pa e kuptuar se ishte një burrë (Video)

veshjeve të brendshme Michelle Mone, ka kaluar një situatë mjaft të sikletshme.

Mones, iu afrua një “fëmijë” duke i dhënë lule, që në të vërtetë ishte një burrë i vogël, mirëpo, ajo nuk arriti ta dallonte. Burri ishte 46 vjeç.

Michelle e mori burrin në krahë dhe desh të bënte në ‘selfie’ me të në shenjë falënderimi për këtë gjest të bukur, por dikush nga rreshti i parë thirri: “Ule menjëherë se është im shoq”.

Kjo ka shkaktuar të qeshura te 3 mijë personat e pranishëm në sallë. Manjatja po mbante një konferencë në Vietnam.

Më vonë ajo rrëfeu se diçka nuk shkonte te ai “fëmijë”, pasi dhëmbët i kishte të zverdhur nga nikotina.

Temat
Showbiz

Të afërta