Kush janë trajnuesit dhe financuesit e terroristëve në Kosovë (Video)

Në këtë dokumentar zbulohen edhe sms-të e shkëmbyera mes trajnuesve dhe financuesve të terrorizimit në Kosovë.

Shikojeni videon e mëposhtme për të zbuluar shumëçka rreth Fatos Rizvanollit, tashmë i arrestuar nga Policia e Kosovës

Temat
LajmeVend

Të afërta