Kush do e dëshironte një Mercedes S-Class (FOTO LAJM)

Mercedes S-Class, është një model agresiv i kompanisë Wald International.

Tashmë paketa e re për këtë model “Black Bison Edition”, përfshin disa elemente të reja siç janë mbrojtësi i përparmë dhe i pasmë, dritat e veçanta LED, mbrojtësit anësorë, difuzer, si dhe sistemin e shkarkimit të gazrave.

W222 posedon rrotat California-bred Forgiato Ventoso-ECL, të cilat janë të dizajnuar duke u bazuar në turbinë. Ndërsa nuk dihet asnjë detaj tjetër në lidhje me këtë model.

1303791111647480434

Temat
Teknologji

Të afërta