Meta: Nën drejtimin e Veselit, PDK do të forcojë rolin e saj

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta përshëndeti zgjedhjen e Kadri Veseli në detyrën e Kryetarit të PDK-së.

Në një njoftim për mediat nga zyra e shtypit të kryeparlamentarit, thuhet se Meta “shpreh bindjen se nën drejtimin e Veselit, PDK do të forcojë rolin e saj si një faktor i rëndësishëm i zhvillimit dhe stabilitetit të Kosovës”.

“Meta shpreh bindjen se nën drejtimin e z. Kadri Veseli PDK do të thellojë kontributin e saj për përballimin me sukses të sfidave me të cilat Kosova përballet, për forcimin e institucioneve, rritjes së mirëqenies së qytetarëve të Kosovës dhe avancimin e axhendës së integrimit të saj evropian”, thuhet në njoftim.

Në përfundim, kreu i Kuvendit Meta shpreh gjithashtu mbështetjen e tij për forcimin e dialogut politik mes palëve në Kosovë dhe shpreh bindjen se nën drejtimin e Kadri Veseli, PDK do të luajë një rol aktiv në këtë drejtim për përmbushjen me sukses të aspiratave të popullit të Kosovës dhe gjithë qytetarëve të saj.

Temat
LajmeRajonVend

Të afërta