“The Simpsons” në vitin 2000 kanë parashikuar se Donald Trump do të bëhet President i SHBA’së

Shkrimtari i episodit të serial “The Simpsons”, ka paraqitur të ardhmen e Amerikës, kështu duke e shpallur në serial, kandidatin e tanishëm, Donald Trump President të SHBA’së.

Dan Greaney, i cili shkroi episodin “Bart of the Future”, (Barti i së ardhmes), i transmetuar në vitin 2000, kishte përshkruar ngjarjen e tanishme të Donald Trump, emrin e të cilit e vendosi në serial si “Bart”, shkruan Independent.

Në këtë episod, u përshkrua një biznesmen miliarder, i cili merr pozitën e më të fuqishmit të shtetit dhe bëhet president./GazetaExpress/

Shikojeni pjesën ku përshkruhet e ardhmja e Amerikës në vitin 2000:

Temat
Fun

Të afërta