Shkarkohet gjykatësi që caktoi paraburgim për rastin ‘Titanik’

Në Gjykatën Penale në Shkup, në drejtorinë e hetimeve dhe këshillave penale që vendosën për paraburgim të cilat i ka kërkuar PSP, si dhe për procedurat e tjera të krimit të organizuar, gjatë natës, para disa ditëve më parë është hequr edhe gjykatësi shqiptar, zyrtarisht “sipas kërkesës së tij”, kurse jozyrtarisht, është ndërruar dhe ndryshuar për shkak të miratimit për paraburgim të anëtarit të Komunës së Çairit në lëndën “Titanik”, transmeton Telegrafi Maqedoni nga Svedok.

Pajazit Pajaziti është gjykatësi ku në procedurën e mëparshme penale vendosi për lëndën “Titanik”, pjesë e cila i referohet manipulimit të zgjedhjeve në Çair, ku iu caktuau arrest shtëpiak si anëtar i komisionit zgjedhor. Ky vendim i gjyqtarit të cilit iu përcaktua paraburgim ku më pas u shfuqizua nga Gjykata Penale.

Temat
LajmeRajon

Të afërta