Shikoni se ҫfarë iu ndodhi Skivit dhe Onatit në Gërmi!

Ata janё ndёr reperёt mё tё dashur pёr publikun. Janё kёta Skivi dhe Onat tё cilёt janё shokё shumё tё mirё dhe kёtё e kanё dёshmuar shumё herё.

Siҫ duket Skivi ka vendosur qё t’i kushtojё rёndёsi trupit tё tij kёshtu duke dalё pёr tё vrapuar nё natyrё, dhe kёtё radhё Skivit i ёshtё bashkёngjitur edhe shoku i tij Onat.

Por, siҫ duket nuk kishte shkuar gjithҫka siҫ e kishin menduar dyshja nё fjalё, pasi qё nё mes tё pemёve ishtё njёra e cila kishte rёnё nё tokё kёshtu duke e penguar qarkullimin.

Menjёherё kёngёtari Skivi ishte ai qё kishte bёrё disa foto dhe i kishte publikuar nё rrjetin social SnapChat, ku nё vendngjarje kishin shkuar edhe policia pas disa minutash./parrotlla.net/

13101037_977500502325852_1169757752_n

Temat
Showbiz

Të afërta