Isa Mustafa më në fund hap instagram

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa ka hapur llogari në rrjetin social Instagram.

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa ka hapur llogari në rrjetin social Instagram.

Followers-at apo ndjekësit e parë janë Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, këshilltari i Kryeministrit Sokoll Havolli dhe Valon Maloku.

Temat
LajmeVend

Të afërta