Shkodran “The Albanian Warrior” Veseli triumpfon në Hereos Fight Night Vienna

Shkodran "The Albanian Warrior" Veseli

Sportisti shqiptarë Shkodran Veseli apo si e quan aje veten The Albanian Warrior po vazhdonë të korr suksese.

Shkodrani me 30 Prill, 2016 triumpfoj ne ring kunder slovakut Ján Mazúr për titull botror “WMAC World Champion” -76kg ku ka mposhtur slovakun bindshem.

Shkodran Veseli është 24-vjeçar dhe është i lindur në qytetin e Gjakovës, me prejardhje nga Kosharja.
I njohur me psiodonimin “The Albanian Warrior”, që do të thotë në shqip Luftëtar shqiptar, Veseli si kikboksier e ka filluar karrierën e tij në moshën 15-vjeçare si amator.

13123357_1026079674148133_1507441493771113559_o

13076961_1244244292255457_3432177470695143805_n

13133322_1240959679262415_270635307933327322_n

13161963_1259092780787497_4338420486623665090_o

13131262_1259092620787513_4219834194324327842_o

Temat
BotëSport

Të afërta