Lindin binjaket që ndajnë të njëjtën kokë

Dy vajza, që kanë lindur me koka të ngjitura, së shpejti mund të ndahen në një operacion që pritet t’ua ndryshojë jetën.

Motrat, Nadira Alifa Putri dhe Nadiba Aisyah Putri, kanë pasur kokat e ngjitura që nga lindja katër muaj më parë, duke ndarë kafkën e njëjtë por jo edhe trurin.

Ato lindën në janar si trenjake pas një prerje cezariane në Indonezi, por motra tjetër e tyre është e ndarë nga ato, transmeton Gazeta Express.

Prindërit Siti Nuryaningsih dhe Jauarnes Prana Dinata, që të dy 30 vjeç, janë duke pritur që vajzat e tyre t’i nënshtrohen një operacioni që do t’i ndajë ato, në mënyrë që ato të jetojnë një jetë normale.

33db294500000578-3574576-image-a-1-1462437101563_1462462098-9406804

33db293500000578-3574576-image-a-2-1462437115782_1462462106-3701291

33db2b1300000578-3574576-image-a-3-1462437239791_1462462114-9970954

Temat
Shëndet

Të afërta