Arsyeja e vërtetë pse fotot e trupit të Bin Ladenit të vrarë nuk do të shfaqen kurrë

Kur vjen puna tek Osama Bin Laden ngrihen pyetje se pse Shtëpia e Bardhë nuk ka autorizuar zbulimin e fotove të trupit të tij.

Për varjen e Saddam Hussein kanë dalë foto dhe video, ashtu si dhe për djemtë e tij kriminelë, Uday dhe Qusay, pasi Delta Force arriti t’i kapte ata.

Pse nuk kanë dalë foto për Armikun Publik Nr.1 për të provuar se ai është i vdekur, dhe për t’i treguar gjithashtu botës se ja si përfundojnë ata që “e kruajnë” me SHBA-në?

Temat
BotëLajme

Të afërta