Dogana për katër muaj ka inkasuar 22% më shumë të hyra

Dogana e Kosovës gjatë këtij katër mujori të këtij viti ka inkasuar 22 për qind të hyra më shumë se sa në periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

Ndërsa sa i përket luftimit të informalitetit në këtë katër mujorsh Dogana ka 44 raste të reja.

Këto të dhëna u bënë publike sot në një konferencë për media e organizuar nga Ministria e Financave dhe Doganat e Kosovës, ku përveç paraqitjes së statistikave për këtë katër mujorsh u paraqit edhe rrjedhoja e implementimit të marrëveshjes së MSA-së, nga ana e Doganave.

Temat
LajmeVend

Të afërta