Delegacion FFK-së po nisen për Kosovë (Foto)

Delegacioni i Kosovës është bërë gati të niset për në Kosovë.

Pas pranimit në UEFA, delegacioni i Kosovës pritet që sot gjatë ditës të kthehen në Kosovë.

Ndryshe, Kosova është pranuar në UEFA. 28 vota kanë qenë të mjaftueshme që Federata e Futbollit të Kosovës të bëhet pjesë e Federatës Evropiane të Futbollit, shkruan Zëri.

Me 24 vota kundër dhe 2 abstenime, të cilat nuk e penguan Kosovën të hyjë në UEFA. Kosova bëhet anëtari i 55-të i UEFA-s.fitim

Temat
SportVend

Të afërta