Avramopoulos dhe Ministri Hyseni, konferencë live për vizat

Komisionieri Avramopoulos dhe Ministri Hyseni tani në konferencë për media do të flasin për rekomandimin e KE’së që qytetarët e Kosovës të udhëtojnë pa viza.

Komisionari Dimitris Avramopoulos ka vlerësuar progresin që ka shënuar Kosova duke thënë se Kosova duhet të respektoj Marëveshjen me Malin e Zi e të vazhdojë luftimin e korrupsionit, krimin e organizuar, përndryshe këto luftohën vetëm me punë tha Avramopoulos nga Komisioni Evropian.

Avramopoulos shtoi se sot është një ditë shumë e madhe për Kosovën

Temat
LajmeVend

Të afërta