Acer prezanton Aspire V17 Nitro Black (FOTO LAJM)

Acer së fundmi ka prezantuar një version të përditësuar të laptopit Acer Aspire V17 NitroBlack, çmimi i të cilit fillon nga 930 euro.

laptopi vjen me ekranin 17.3-inch Full HD IPS me rezolucion 1920 x 1080 pixel. Ai është iu pajisur me procesorin Intel Core 2.60GHz i7-6700HQ quad-core, i cili mbështetet nga 16GB DDR4 RAM, dhe një kartelë grafike të super fuqishme GeForce GTX 960M 4GB.

Acer V17 Nitro Black ka kamerën 720p HD, lexuesin e CD Blu-ray, portin për kartela handySD, 1 port USB 2.0, 2 porte USB 3.0, HDMI, dhe katër zmadhues të zërit të integruar.

Ky laptop vjen me sistemin operativ Windows 10 64-bit, ka lidhjen Bluetooth 4.0, ëireless 802.11ac, dhe vjen me 1 TB hardisk.

aspire-v17-nitro-black-edition-vn7-791_side-1500x1000

Temat
Teknologji

Të afërta