Modifikohet Ferrari F-12(VIDEO)

Kompania Novitec ka bërë të mundur modifikimin e modelit F-12 N-Largo të Ferrarit, duke e përforcuar edhe më shumëmodelin e famshëm italian.

Ndër ndryshimet më të dukshme të këtij modeli mund të përmendim përforcimin në motorin e tij, kur dihet se modeliN-Largo ka motor V12 me 770 kuaj fuqi.

Modeli i përforcuar është variant “S” dhe do të ofrohet me numër të limituar. Vetëm 11 njësi janë prodhuar, duke e bërë kështumodelin edhe më agresiv dhe më kërkues.

Edhe pse performanca e modelit N-Largo S nuk është konfirmuar, vetura besohet se ka shpejtësi maksimale deri në 350 kilometra në orë.

Temat
Teknologji

Të afërta