Ja çfarë është e nevojshme që të jeni të lumtur

Ndjenja e pastërtisë është një ndjenjë e mrekullueshme që vije si rrjedhojë e pastrimit dhe produkteve të duhura të higjienës.

Këto janë metodat higjienike të cilat do t’iu bëjnë të ndjeheni më mirë:Përdorni vaj kokosi për flokët tuaja

Mbajeni trupin të freskët duke ngrënë fruta.

Përdorni deoderantë natyral

Pas pastrimit, shpërlajuni me ujë të ftohtë

Bëni me limon këmbët e juaja/10minuta/Magazina.al/

Temat
Fun

Të afërta