Bëhet realitet: Kosova pranohet në UEFA, Kosova anëtare e UEFA-s

Kosova ka marrë besimin e 28 anëtarëve të Federatës Evropiane të Futbollit dhe kundër saj ishin 24 shtete.

Pas këtij votimi, Kosova bëhet anëtari i 55-të UEFA-s.

E gjithë kjo ndodhi pas një debati te nxehtë mes përfaqësuesit ligjor te UEFA-së, i cili kërkoi që Kosova të votohet në këtë kongres, u vendos që të votohet me vota të fshehta.

Temat
LajmeSportVendVend

Të afërta