Modelja 100 vjeçare në Vogue

Në qoftë se keni pasur dyshime nëse stili nuk njeh moshë, shikojeni Bo Gilbert, modelen e parë 100 vjeçare në Vogue.

Modelja nga Birmingham është zgjedhur të shënoj 100 vjetorin e magazinës, në kampanjën e re të Harvey Nichols, shkruan Daily Mail.

Bo paraqitet në filmin e shkurtër, ku flet për dukjet e saj përgjatë 100 viteve dhe tregon për ikonën e stilit njëkohësisht të preferuarën e saj, aktoren Audrey Hepburn.

Ajo gjithashtu dotë paraqitet në Vogue Magazine, në numrin e qershorit.“Më pëlqen të bëj gjera që shumë persona të moshës sime nuk i bëjnë. Kam dëshirë që gjithmonë të dukem bukur edhe në qofte se nuk dal jashtë shtëpisë.

Unë vishem për vete, dhe definitivisht jo për meshkujt” ka thene Bo Gilbert.

 

Temat
Fun

Të afërta