Ku janë fshehur Hillary Clinton dhe Donald Trump në këtë ilustrim? (Foto)

Gara për të parin e Shteteve të Bashkuara, po shkon duke u thelluar.

Për çdo ditë, mediat japin statistika të ndryshme se kush është më i preferuar i amerikanëve, që të drejtojë Shtëpinë e Bardhë.

Derisa gara vazhdon, në internet është hedhur një ilustrim, ku kërkohet të gjenden Clinton dhe Trump, në mesin e këtyre letrave të lojës.

 

hil1

 

A po mund ta gjeni ish-zonjën e parë të shtetit dhe miliarderin?

Një ndihmë të vogël, Donald është me kokë poshtë, kurse Hillary gjendet kokëlartë në pjesën e majtë.

“Vendosja e tyre në këto pozita, nuk ka të bëjë asgjë me politikën, është vetëm një lojë për të hutuar shikuesin”, thuhet lidhur me këtë enigmë. /Telegrafi/

 

hil2

 

Temat
Fun

Të afërta