Kjo është vajza pesë vjeçare me sindromin e ujkut

Kjo vajzë e vogël vuan nga sindroma e quajtur sindroma “ujk”, e cila pavarësisht përpjekjeve për tu riparuar, gjendja e saj ka vazhduar të mbetet e njëjtë.

Kjo sindromë shkakton qime në tërë trupin.

Kemilly Vitoria Pereira de Souza, 5 vjeçare, u diagnostikua me hypertrichosis, një gjendje e rrallë që shkakton që trupi i saj të mbulohet pothuajse tërësisht me qime.

 

kemilly3

 

Gjithashtu kjo sindromë rritë buzët dhe hundën.

Në dhjetor të vitit 2013 familja e saj kanë kërkuar tretmane të ndryshme për ta zhdukur këtë sindrom tek vajza e tyre, mirëpo, përpjekjet ishin të kota.

Përfaqësuesit në spital pohojnë se pajisjet mjekësorë të përdorura për terapi ndaj vajzës, janë thyer pasi që qimet e saj janë mjaftë të egra dhe nuk mund të largohen.

 

Untitled-

Temat
Shëndet

Të afërta