I mbushën 66 mijë gota me “ujë të papastër” – ja rezultati!

Artistët tentojnë që nëpërmjet artit të tyre të përcjellin një mesazh. Gjithsesi, ajo çfarë ata duan, është që punimet e tyre të jenë të pëlqyeshme.

Njëjtë kanë bërë edhe një grup artistësh të talentuar të cilët kanë vendosur që nëpërmjet gotave të mbushura me ujë të shiut, me ngjyra të ndryshme.

Nëpërmjet kësaj, ata kanë dashur të rrisin vetëdijesimin rreth krizës ujit të pastër.

 Dhe pas 62 orëve punë, ata i kanë mbushur 66 mijë gota, duke krijuar një mozaik interesant – ja rezultati. /Telegrafi/

Temat
Fun

Të afërta