Gjallesa me trupin e një delfini dhe kokën e krokodilit

Në këtë video mund të shihet trupi i pajetë i një kafshe, mirëpo, e çuditshme është se kjo kafshë nuk dihet se çfarë është në të vërtetë.

Kafsha u kap nga disa peshkatarë ne New South Wales në Australi në muajin e kaluar. Karakteristikë e saj është se ka trupin e një delfini dhe kokën e një krokodili, shkruan B92, transmeton Gazeta Express.

Ekspertët besojnë se është një lloj i veçantë i balenave te quajtura Minke, e cila rrallë shihet në det.

Shikoni  videon për më shumë:

 

Temat
Fun

Të afërta