Rrotullohet një veturë në Prishtinë

Nuk dihet se si ka ardhur deri tek ky aksident.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka bërë hetimet e shkaqeve që kanë sjellë deri te aksidenti.

Gjatë kësaj pasdite ka qenë e pamundur që të merret edhe versioni prej Policisë së Kosovës.

KosovaPress mëson nga dëshmitarët se nuk ka të lënduar nga ky aksident.

Temat
LajmeVend

Të afërta