Projekti i ri nga Capital T dhe Graniti

 

“Thirem n’telefon” quhet kësaj here projekti muzikor që ka bërë bashkë dy artistët.

Teksti i kësaj kënge është shkruar nga dy këngëtarët, me muzikë të Granitit dhe produksion nga Mixey. Ndërsa për klipin është kujdesur Macro.

Presim të shohim se kush është ai/ajo nga fansat që do të merr më së shumti pëlqime, pasi që Kapo ka një befasi për të.

Temat
Showbiz

Të afërta